Me ollaan vietetty jotain ihmeen äiti-poika -viikonloppua äipän kanssa. Eli Mikko ei siis ole ollut kotona, vaan me ollaan täällä käyty kahestaan koirapuistossa ja Haltialan maatialla ja sen semmoista. Hyss.. olen myös nukkunut sängyssä äipän vieressä.

Viime viikolla me käytiin laskemassa Mikon vene vesille ja minä olin mukana tietenkin, koska minusta tulee kuulemma laivakoira. Ensin pitää vain ostaa minulle pelastusliivit, ja äipälle kans.

1607372.jpg

Tässä seuraan tarkasti, kun vene menee veteen ja Mikko sillä sitten lähtee merelle.

Me emme vielä pääse mukaan, kun meillä ei ole niitä pelastusliivejä ja Mikonkin täytyy kuulemma opiskella vähän merimerkkejä ennen kuin sekään saa mennä satamaa edemmäksi.

Niin käytiin tosiaan äipän kanssa pitkäkosken koirapuistossa, jossa törmäsin uusiin kavereihin. Sinne tuli jopa kaksi beaglea yhtä aikaa. Toinen oli poika ja toinen ihan pikkuinen tyttö 5kk. Aikaisemmin viikolla käytiin siellä Minin kanssa ja peuhattiin kaksi tuntia lakkaamatta. Äippä ei vaan ole kaksinen kuski niin meillä kestää aina aika kauan kun pääsemme sinne puistoon, mutta ehkä muutaman kerran jälkeen sekin oppii jotain. Elän toivossa ainakin.